+31 344 84 63 41 info@betuweevents.nl

Pubquiz voor bedrijven

Welke James Bond acteur greep in zijn rol niet alleen naar een Vodka Martini, maar ook naar een verfrissend Heineken biertje?

DE GEZELLIGSTE PUBQUIZ VOOR BEDRIJVEN

Met de gezellige en grappige online pubquiz voor bedrijven van Betuwe Events wordt er even niet meer gedacht aan werk. Teambuilding en positiviteit staat hier voorop. Leer collega’s kennen op een unieke manier door het beantwoorden van persoonlijke en uitdagende vragen.

Tijdens de online pubquiz is er de mogelijkheid om door alle deelnemende collega’s, foto’s op te sturen. Wij zijn namelijk erg benieuwd hoe iedereen erbij zit! In een net pak, pyjama of als piraat, iedereen is welkom.

Wie zullen de pubquiz presenteren?

Feest DJ Matthew is een van de meest geboekte dj en entertainer van de Betuwe. Hij zal samen met Annemijn Jordaan de pubquiz presenteren. Uw collega’s hebben nog nooit eerder zo’n leuke online pubquiz meegemaakt! 
feest-dj-matthew-pubquiz
annemijn-jordaan-presentator-pubquiz

Nog meer genieten met een borrelbox op maat

Een heerlijk drankje en hapje erbij? Naast de online pubquiz, geeft Betuwe Events u de mogelijkheid om borrelboxen op maat te bestellen. Op deze manier kunt u uw collega’s persoonlijk bedanken voor al het goede werk dat de afgelopen tijd is verricht. 

Online pubquiz in de huisstijl van uw bedrijf

De pubquiz wordt door Betuwe Events op maat gemaakt. Aan u vragen wij om (eventueel) leuke vragen aan te leveren over uw collega’s om het zo persoonlijk mogelijk te houden. De online pubquiz kan geheel in de huisstijl van uw organisatie worden ontworpen. Denk hierbij aan het terug laten komen van uw logo en een sprankelende en professionele setting. Daarnaast kunt u live of via teams bij de online pubquiz aanwezig zijn om uw deelnemende collega’s aan te moedigen en/of toe te spreken.

 

Voor meer informatie of een offerte kunt u hier contact met ons opnemen.

online-pubquiz-voorbedrijven
online-pubquiz-voor-bedrijven
online-pubquiz-voor-bedrijven,-teambuilding,-betuwe-events
online-pubquiz-voor-bedrijven,-teambuilding,-betuwe-events