+31 344 84 63 41 info@betuweevents.nl

IEDER EVENEMENT STAAT MET BETUWE EVENTS

CREATIEF, BEVLOGEN EN FLEXIBEL

INSPIREREN VAN POSITIEVE ZINTUIGEN

ORIGINEEL MAATWERK MET ”WAUW” EFFECT

ONS TEAM ADEMT ORGANISEREN

PASSIE VOOR ”ONVERGETELIJKE INDRUK”

SCOREN MET EEN OVERTUIGENDE IMPACT

WIJ OMARMEN IEDER EVENEMENT

KIES EXCLUSIEF ENTERTAINEMENT VOOR UW FEEST

PAULTJE POETS VOOR 100% FEEST
Met Paultje Poets haalt u een zanger in huis die al een glansrijke carriere heeft in de Nederlandstalige muziek. Met hits als o.a. ‘Reuzenrad’, ‘Als de trommel roept’, ‘Zolang je dromen kunt’, ‘Kleine jongen’, ‘Lijn 10’ en ‘Als we straks op vakantie gaan’ heeft Paul al een glorieuze staat van dienst staat. Paultje Poets is de perfecte match voor iedere ambiance waar het 100% feest moet zijn. Met een uitgebreid repertoire van zing maar mee tot diep geraakt. Paul stemt zijn repertoire volledig af op uw feest of evenement. Een stijlvol zakelijk of privé feest, of een uitbundige happening bij een van de vele lal-locaties in het land. Paultje Poets is een allround zanger met het vermogen om op ieder soort feest 100% te vlammen. Met Paultje Poets krijgt u altijd sfeer verhogende, onovertroffen live muziek. Momenteel werkt Paul in de studio samen met Frank Verkooyen aan een nieuwe single die 3 november a.s. feestelijk gepresenteerd gaat worden. Vol energie kijkt Paultje Poets naar de toekomst, waarbij hij ook graag op uw feest komt optreden.
Boek Paultje Poets exclusief via Betuwe Events.

DJ FLOW, DE WERELD OP Z’N KOP!
DJ Flow staat bekend als de meest opkomende en talentvolle (feest) DJ’s van het moment! Zo heeft hij dit jaar de Party Award voor populairste ‘Upcoming Party DJ’ van Nederland gewonnen! Als dat geen garantie is voor een groot feest? DJ Flow maakt ieder feest af met een tomeloze energie. Wel of geen genres, maar altijd gewoon feest! (Feest) DJ Flow is in zeer korte tijd uitgegroeid tot Nederlands populairste DJ. Al vanaf jonge leeftijd is hij een wandelend muzikaal virus waarmee hij iedere week weer duizenden mensen mee besmet. Een betaalbare DJ die inzetbaar is op ieder feest. Een allrounder die perfect past op de meest uiteenlopende feesten en in feestcafés, met een verrassende platenkeuze, opzwepende knots knettergekke streken. Muziek is zijn passie, en dat hoor je terug in alles. Een passie die hij als geen ander weet over te brengen op het publiek.  Feestdj FLOW! is een knotsgekke, energieke allround DJ die de gasten weet te vermaken met de juiste muziekkeuze en zijn vrolijk, enthousiast microfoon gebruik. Boek DJ Flow exclusief via Betuwe Events.

FEEST DJ MATTHEW HET PARTY BEEST
FeestDJ Matthew is de feestkenner voor ieder feest, van galafeesten tot après ski Matthew draait over altijd de ideale mix. Met Matthew is ook uw feest een gegarandeerd spektakel. Al op 6 jarige leeftijd staat hij samen met de razend populaire “Havenzangers” op het podium, vervolgens maakt hij de basisischool, het plaatselijke dorpshuis en hele pleinen en stadions stapelgek gek met zijn muziek. Feest DJ Matthew blijkt een ras entertainer die ook nog eens een alleraardigste zangstem heeft. Naast zingen deinst de feestzanger er ook niet voor terug om een instrument te bespelen. U moet er dan ook niet gek van opkijken als hij plotseling komt opdraven met een trompet of accordeon om de feestvreugde nog verder te verhogen. Met Feest DJ Matthew haalt u een bak aan ervaring in huis die zichzelf al heeft bewezen op de grootste feesten in Nederland en daarbuiten, maar zeker ook niet niet wegloopt voor de kleine intieme feesten.
Boek Feest DJ Matthew exclusief via Betuwe Events.

BETUWE EVENTS FACILITAIR SERVICE

GELUID VOOR ZOWEL ZAKELIJKE ALS PARTICULIERE MARKT

HIGHTECH LICHT, LASER EN SPECIAL EFFECTS

UW BEDRIJF OF EVENEMENT VISUEEL HAARSCHERP IN BEELD

TRUSS CONSTRUCTIES VOOR ELK TYPE EVENEMENT

LICHT VERHUUR

 

VISUEEL VERHUUR

 

TRUSS VERHUUR

 

DE MEEST COMPLETE TOTAALLEVERANCIER VOOR EVENEMENTEN

Seminar l Beurs l Congres l Symposium l Incentive l Workshop l Training l Teambuilding l Clinics l Productpresentatie l Relatiemarketing l Expositie l Opening l Open huis l Promotiecampagne l Specials l Groepsactiviteiten l Jubileum l Bruiloft l Verjaardag l Tuinfeest l Buurtfeest l Pleinfeest l Kinderfeest l Themafeest l Vrijgezellenfeest l Winkelcentra activiteiten l Personeelsfeest l Attractieverhuur l Facilitair l Muziekacts l Artiesten l Bands l Orkesten l Shows l Groepen l Musici l Roadshows l Animatieacts l Imitators l Look-a-likes l DJ’s l Feestartiesten l Typetjes l Cabaretiers l Seizoenacts l Clowns l Illusie l Mobiel entertainment l Stuntacts l Acteurs l Danceacts l Carnavalsacts l Sprekers l Gespreksleiders l Presentatoren l TV koks l Personalities l Partycatering l Decoratie l Tentverhuur l Inrichting l Vervoer l Personeel l Hostesses l Security l Techniek l Special effects l Coördinatie l Facilitair l Accreditatie l Promotie l Media l Grafische vormgeving l Events support l En 1001 andere mogelijkheden.